Verksamma inom tandteknik i över ett decennium

Vår passion är att kunna leverera den bästa lösningen för era patienter.

Din professionella tandtekniker i Stockholm

Blue Dent AB har varit verksamma inom tandteknik sedan tidigt 2000-tal och har ända sedan start värderat att erbjuda kvalitativa produkter. I vårt arbete använder vi oss av den senaste tekniken inom vårt område för att kunna tillverka allt från metallkeramik till bettskenor och implantat som skall hålla i många år framöver. Företaget är registrerat hos Läkemedelsverket och följer LSVFS 2003:11 (QR koden neda) och med den gemensamma kompetens våra tandtekniker besitter kan vi erbjuda en service och tillverkningsprocess utöver det vanliga. Diarienummer: 6.6.1-2022-64349 

  

Noggrant utvalda underleverantörer

För att vi på Blue Dent AB alltid skall kunna garantera en hög kvalitet är vi måna om att välja ut våra underleverantörer med omsorg. Vi väljer enbart ut företag som har samma höga krav på standard som vi både vad det gäller material och framställning, och de som vi samarbetar med tillverkar produkter som är certifierade enligt ISO 9001:2000 samt ISO 13485:2003.

Bra material och säkra leveranser

Vi värnar om att våra kunder skall känna sig nöjda och trygga med vårt arbete och garanterar att alla de produkter som beställs från oss är tillverkade av material som är CE-märkt. Hos oss erbjuds ni alltid säkra leveransalternativ i de fall produkterna inte hämtas direkt på plats.

Välkomna att ta kontakt med oss om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er!

Läkemedelsverket

Varför välja Blue Dent AB?

Vår passion är att kunna leverera den bästa lösningen till era patienter.

  • Tillsammans med er planerar vi olika behandlingsmetoder
  • Vi använder rätt material för varje specifikt fall
  • Vi gör individuella konstruktionsval för implantat/fast- och avtagbar protetik
  • Erbjuder alltid högkvalitativa produkter
Kontakta oss

Om Blue Dent AB

Blue Dent AB har med stolthet varit verksam sedan 12 år tillbaka inom den tandtekniska branschen. Vi tillhandahåller den senaste tekniken inom tandtekniska arbeten med bland annat implantat, metallkeramik, helkeramik, proteser, digitala fall och bettskenor.

Kontakt

Varggropsvägen 11, 187 69 Täby