Verksamma inom tandteknik i över ett decennium

Vår passion är att kunna leverera den bästa lösningen för era patienter.

Blue Dent AB är en ledande och innovativ tandvårdsleverantör som specialiserar sig på avancerade tandtekniska produkter. 

Blue Dent AB använder den senaste digitala tekniken för att skapa individuellt anpassade Proteser, vilket gör behandlingen bekväm och effektiv. Deras fokus på noggrannhet och precision säkerställer att varje Produkt är skräddarsydd för att passa perfekt över patientens tänder. Alla tillverkade produkter certifierade enligt ISO 9001:2000 samt ISO 13485:2003.

Företaget är registrerat hos Läkemedelsverket och följer LSVFS 2003:11 (QR koden neda) Diarienummer: 6.6.1-2022-64349 

Det som verkligen skiljer Blue Dent AB från sina konkurrenter är deras engagemang för kundservice. De förstår att varje patient är unik och strävar efter att skapa en personlig och positiv upplevelse för varje individ. Deras vänliga och kunniga team finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd under hela behandlingen.

Så om du letar efter en pålitlig och professionell tandkorrigeringstjänst, behöver du inte leta längre än Blue Dent AB. Med deras expertis och passion för att skapa vackra leenden kommer du garanterat att bli nöjd med resultaten.

Varför välja Blue Dent AB?

Vår passion är att kunna leverera den bästa lösningen till era patienter.

  • Tillsammans med er planerar vi olika behandlingsmetoder
  • Vi använder rätt material för varje specifikt fall
  • Vi gör individuella konstruktionsval för implantat/fast- och avtagbar protetik
  • Erbjuder alltid högkvalitativa produkter
Kontakta oss