Ledande inom tandteknik och innovativa lösningar för ett vacker leende 

Vår passion är att kunna leverera den bästa lösningen för era patienter.

LEDANDE TANDTEKNOLOGI FÖR ENASTÅNDE TANDVÅRD

 

Blue Dent AB är en ledande leverantör av tandtekniska tjänster. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom tandteknik och har en erfaren personal som är dedikerad till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. 

Idag kan vi erbjuda svenskt tillverkader zikonium och E-max konstruktioner med korta leverandstider tack vore vår nya fräsmaskin MC X5. 

 

Blue Dent AB strävar efter att vara en pålitlig partner för tandläkare genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov. Med sin expertis och tekniska kunskap är de väl rustade för att hantera allt från enkla proteser till mer avancerade tandrekonstruktioner. Om du letar efter pålitlig och professionell tandtekniker , kan du vända dig till Blue Dent AB.

För mer information om vilka produketer vi använder ladda ner vår produkt katalog för att få mer inblick vad vi har att erbjuda. 

 

Blue Dent AB använder den senaste digitala tekniken för att skapa individuellt anpassade Proteser, vilket gör behandlingen bekväm och effektiv. Deras fokus på noggrannhet och precision säkerställer att varje Produkt är skräddarsydd för att passa perfekt över patientens tänder.

 

Vi erbjuder en garanti på 5 år för vår fasta protetik och 1 år för avtagbar protetik. Detta är en del av vårt åtagande att erbjuda högkvalitativa tandvårdslösningar som håller över tid.

När det gäller fakturering samarbetar vi med företaget Finansia för att göra det enklare för våra kunder att hantera sina betalningar. Vi erbjuder även generösa betalningsvillkor med 30 dagar för att ge våra kunder flexibilitet.

 

Alla tillverkade produkter certifierade enligt ISO 9001:2000 samt ISO 13485:2003.

 

Registrering enligt förordning (EU) 2017/745 (MDR) om medicintekniska produkter och/eller Läkemedelsverkets föreskrifter (HSLF-FS 2021:32) om informations- och rapporteringsskyldighet avseende medicintekniska produkter (QR koden neda) 

 

Diarienummer: 6.6.1-2022-64349 

 

Det som verkligen skiljer Blue Dent AB från sina konkurrenter är deras engagemang för kundservice. De förstår att varje patient är unik och strävar efter att skapa en personlig och positiv upplevelse för varje individ. Deras vänliga och kunniga team finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd under hela behandlingen.

 

Varför välja Blue Dent AB?

Vår passion är att kunna leverera den bästa lösningen till era patienter.

  • Tillsammans med er planerar vi olika behandlingsmetoder
  • Vi använder rätt material för varje specifikt fall
  • Vi gör individuella konstruktionsval för implantat/fast- och avtagbar protetik
  • Erbjuder alltid högkvalitativa produkter
Kontakta oss