Click and Smile

Det enkla och smidiga "Hollywood-leendet". Ett Click & Smile passar över dina egna tänder och ger ett naturligt leende. De löstagbara fasaderna täcker alla tänder som är fläckiga eller avhuggna, såväl som mellanrum eller saknade tänder. Läs allt om Click & Smile här.

Vad är Click & Smile?

Click & Smile är ett enkelt sätt att uppnå ett attraktivt "Hollywood-leende." De kallas också "tillfälliga" eller "avtagbara" fasader. De ger patienter ett överkomligt leende. För många patienter ger Click & Smile ökat självförtroende eftersom de liknar naturliga tänder. Ett Click & Smile passar över dina egna tänder och ger ett naturligt leende. De löstagbara fasaderna täcker alla tänder som är fläckiga eller avhuggna, såväl som mellanrum eller saknade tänder.

De är tunna, hållbara och tillverkade av högteknologiskt material. Click & Smile är bekväma alternativ som kan hjälpa människor att undvika obehag av komplexa och intensiva tandingrepp.

Click & Smile processen äger rum på en tandläkarmottagning. Det tar två besök och består av tre steg:

  1. Du väljer stil och nyans på ditt nya leende. Tandläkaren tar ett avtryck av dina tänder och skickar det till ett labb.
  2. Laboratorieteknikerna tillverkar en skräddarsydd uppsättning avtagbara fasader och skickar tillbaka dem till din tandläkare. Detta tar ca 3 veckor.
  3. Du gör ett återbesök hos din tandläkare som ser till att fasaden passar på dina tänder.

Användare kan äta och dricka med enheten på sig, och den är lätt att sköta. Beroende på patienten kan ett Click & Smile vara en tillfällig eller långsiktig kosmetisk lösning. Produkten finns för både de övre och nedre tänderna.

Click & Smile kräver inte borrning eller justeringar i tandstrukturen. Det är enkelt att rengöra din enhet med tillverkarens egenutvecklade rengöringslösning.

Fördelar

  • Prisvärt alternativ till traditionella fasader
  • Kräver inte borttagning av tandstrukturen före placering (smärtfri)
  • Avtagbara enheter som är lätta att rengöra
  • Förbättrar utseendet på ditt leende

Nackdelar

  • De kan vara obekväma och det är mer benäget att få fläckar/brott än traditionella fasader
  • Click & Smile bör aldrig användas för att ersätta nödvändigt tandarbete och ortodonti (som hängslen)

Vanliga frågor om Click & Smile

Hos oss kan du betala med Klarna