Lunca  DL-300 trådlös intraoral scanner & kamera

Snabb och exakt trådlös skanning

Vi är glada att meddela er om en spännande nyhet - nu kan ni få låna DL-300 Wireless! från oss. Med denna trådlösa scanner kan vi erbjuda er snabb scanning på endast 30 sekunder av varje käke. Ni kan använda den för att avtryck för alla sorters behandlingar.  Med DL-300 Wireless kan vi även erbjuda er preliminära resultat av clear aligner behandlingar. Det betyder att ni kan få en tidig inblick i form av bilder och videos,  och  visa resultate till era patienter

Vi ser fram emot att erbjuda er ännu bättre och smidigare tandvård med DL-300 Wireless. Kontakta oss för mer information!"

Kontakta oss
ikon raket

Snabb & exakt trådlös scanning

DL-300 Wireless använder den senaste trådlösa dataöverföringstekniken, vilket gör att man kan skanna snabbt och stabilt från alla vinklar.

ikon batteri

Enastående batteritid

Med upp till 1 timmes kontinuerlig skanning på en enda laddning kan man njuta av oavbruten och smidig skanning.

ikon 8m

Upp till 8 m trådlös räckvidd

Inga sladdar som håller oss tillbaka! Njut av den trådlösa rörelsefriheten med en räckvidd på upp till 8 meter.

ikon pil

Ny programvara med avancerade funktioner

Den helt nya mjukvaran med inbyggda lathundar hjälper användaren att komma igång snabbt och enkelt.

ikon sikte

Fritt från kalibrering

DL-300 Wireless är en kalibreringsfri skanner designad för att erbjuda problemfri skanning utan behov av regelbundna kalibreringsjusteringar. Skannern är redo när den behövs samtidigt som den säkerställer exakt och konsekvent prestanda.

ikon sikte

Fjärrkontroll

Njut av ett mer hygieniskt arbetsflöde och bekväma kontroller till hands. Med den trådlösa DL-300 kan man enkelt kontrollera skanningsdata genom att styra själva skannern. Rotera, zooma in, skanna om eller växla mellan gränssnitt med en enkel gest utan att avbryta användarens flöde eller koncentration.

Se vad som följer med vår skanner